Alle steden op een rij bij MeetingReview

Alle steden op een rij bij MeetingReview

25 januari 2019 Off By mycitydeal.nl

Als je wel eens een keer een feestje hebt moeten voorbereiden dan ken je het wel, het kost echt ontzettend veel tijd om een keuze te maken uit het grote aanbod van evenementlocaties in Amsterdam om het feestje te houden. Wij zochten voor ons feest naar een mooie locatie in deze prachtige stad, dit is nu eenmaal wel een belangrijk onderdeel van het gehele proces. De plek voldeed aan al onze verwachtingen die we maar konden hebben, en de service was ook nog eens geweldig. We zullen jou onze ervaring laten zien van deze evenementenlocatie in Amsterdam!

Opruimen? Niet meer nodig

Wij hebben altijd feestjes tot laat in de nacht. Elke keer wanneer we een feestje hebben dan gaat het dak er nog letterlijk net niet vanaf. Het grote voordeel van het huren van een zaal is dat jouw huis niet meer gebruikt hoeft te worden voor bij het feest. Door te kiezen voor een speciale zaal kan je al die tijd die je normaal gesproken moet besteden aan het opruimen mooi in eigen zak steken, wij konden heerlijk uitslapen. We hebben ooit eens gekozen voor een feestje thuis, maar dit bleek ook gelijk de laatste keer te zijn dat we dit deden.

Muziek tot in de late uurtjes

Daar kwam ook nog eens bij dat we de beste muziek hebben kunnen draaien zonder dat we hier ons zorgen over hoefden te maken omtrent het geluid. Wanneer je in de stad woont zal je nog wel eens buren hebben die het niet prettig vinden als je muziek draait tot laat. Wij zaten hier uiteraard niet op te wachten. Door deze speciale zaalverhuur was het feestje tot laat nog aan de gang, zonder dat de buren aan de deur stonden om te klagen over het geluid.

Alles was te vinden bij de zaal

Bij deze zaalverhuur kan iedereen zijn feestje zonder ook maar enige problemen of obstakels van start kunnen gaan, bij ons is het in ieder geval gelukt. Dit maakte het dan ook echt ontzettend gezellig,  ons feestje had echt niet beter gekund. We waren helemaal niet zoveel tijd kwijt als normaal, we hoefden alleen nog maar aanwezig te zijn.