5 toffe ideeën voor een bedrijfsuitje

5 toffe ideeën voor een bedrijfsuitje

3 april 2019 Off By mycitydeal.nl

De meeste bedrijven hebben wel een jaarlijks of half jaarlijks bedrijfsuitje met het hele team. Een uitje met het bedrijf wordt vaak geregeld door de baas of staf en geeft het personeel toch wel het gevoel dat ze gewaardeerd worden. Daarnaast zorgt een uitje met het bedrijf ook nog voor hele goede onderlinge band en wordt de sfeer op de werkvloer een stuk positiever. In dit blog 5 toffe ideeën voor een bedrijfsuitje.

1.Bierbrouwerij

Voor de bedrijven waar de vrijmibo vaak al een groot succes is dan is een bezoekje brengen aan een bierbrouwerij helemaal top. Met je collega’s een gezellig dag hebben en ook nog eens bier drinken. Klinkt als de perfecte aangelegenheid toch? In Nederland zijn er verschillende bierbrouwerijen verdeeld door het hele land. Elke bierbrouwerij heeft zijn eigen bier, verhaal en unieke ervaring. Succes in ieder geval gegarandeerd.

2. Een dagje op het strand

Is het uitje in de voorjaar, zomer of najaar dan is een bedrijfsuitje op het strand misschien ook wel een heel leuk idee. Het strand biedt namelijk vele mogelijk opties wat betreft het deelnemen aan activiteiten met een groep. Zo kun je bijvoorbeeld windsurfen of kiten in het water. Maar ook op het vaste land zijn er verschillende activiteiten zoals landkiten of kitebuggyen. Deze dag kan perfect worden opgesloten met een hapje en een drankje bij een leuk strandpaviljoen. Wat wil een mens nog meer?

3. Rondvaartboot

Een rondvaartboot heeft misschien in eerste instantie niet een heel hip imago maar er zijn een aantal boten die flink zijn geüpgraded. Zo heb je bijvoorbeeld een borrelboot in Utrecht of een partyboot in Amsterdam. De perfecte gelegenheid voor een bedrijfsuitje denken we zo. Kies je dag in het voor- of najaar wanneer de tempratuur nog een beetje aangenaam is en wie weet krijgen jullie als bonus een zon overgoten dag. Van drankjes tot hapjes tot muziek, alles wordt voor jullie geregeld.

4. Outdoor activiteiten

Van boerengolf tot 4×4 rijden, op verschillende terreinen in Nederland zijn er ontzettend toffe activiteiten die geschikt zijn voor een bedrijfsuitje. Van beginner tot gevorderde, van fanatieke tot iets minder fanatieke collega. We weten zeker dat ieder dit top gaat vinden.

5. Avontuurfabriek

Ook indoor heb je toffe activiteiten voor een uitje met het bedrijf zoals lasergamen, sumo worstelen of karten. De grootste avontuurfabriek van Nederland bevindt zich in Loosdrecht en is echt de moeite waard! Ze hebben der 50 verschillende activiteiten en succes gegarandeerd.

En weet je al welk bedrijfsuitje geschikt zijn zo zijn voor jou en je collega’s?