Beeztees: hét adres voor een gelukkig huisdier

Beeztees: hét adres voor een gelukkig huisdier

11 september 2018 Off By mycitydeal.nl

Vrijwel elk baasje wil niets liever dan een gelukkig huisdier. Dit is volkomen logisch, vandaar dat Beeztees hier op inspeelde. Beeztees is een merk dat zich al meer dan 45 jaar richt op alle benodigdheden voor huisdieren. Het merk Beeztees ontwerpt en test haar producten zelf, zodat het bedrijf uitstekende kwaliteit kan garanderen richting haar klanten. Deze kwaliteit zal u terugzien in de mate van geluk van uw huisdier.

Het assortiment van Beeztees

Beeztees heeft verschillende producten voor uw hond, kat of knaagdier. Dit assortiment loopt uiteen van snacks tot speelgoed. Hierbij is ook gedacht aan de gezondheid van uw hond. Zo zijn de kauwsnacks naast een lekkere traktatie voor uw hond, ook stimulerend voor een schoon gebit. Blije hond én baasje! Voor de katten zijn er leuke speelgoedmuisjes of Beeztees krabpalen. Ook heeft Beeztees balletjes in het assortiment voor zowel honden als katten. Voor honden heeft Beeztees ook kauwspeelgoed, apporteerspeelgoed en overige speeltjes. Zélf aan uw konijn, hamster of fred is gedacht! Beeztees heeft namelijk ook leuke voerbakken, speelballen en een looprad. Tevens zijn er looptunnels geproduceerd. Wilt u uw huisdier meenemen? Beeztees heeft ook verschillende reistassen en fietsmanden te koop. Deze producten zijn handig en veilig, waardoor u met een gerust hart op pad kunt gaan met uw huisdier.

Oogjes toe met Beeztees

Na al het spelen en snacken, is uw huisdier wel toe aan een comfortabel dutje. Ook hiervoor bent u bij Beeztees op het juiste adres! Beeztees heeft verschillende ligmanden, kussens en cubes te koop, waardoor uw huisdier heerlijk kan uitrusten. Ook zijn er benches en slaapsets geproduceerd. Beeztees heeft niet alleen aan uw diertje gedacht, maar ook aan uw interieur. Zo past een Beeztees kussen of Cat Cube bij elk interieur, aangezien ze in verschillende varianten beschikbaar zijn! U kunt bijvoorbeeld bij de Cat Cube kiezen uit: een speelgedeelte, een krabgedeelte, een eetgedeelte of een slaapgedeelte. Heeft u nog een jong huisdier, zoals een puppy of een kitten? Beeztees heeft XL-knuffels, waardoor uw kleine aanwinst heerlijk kan slapen.

Waterpret met de Doggy Dip

Wel eens gehoord van een hondenzwembad? Ik niet! Beeztees heeft een zwembad ontwikkeld, speciaal voor honden. Dit zwembad onderscheidt zich van normale zwembaden door middel van de stevige stof. Hierdoor zullen de nagels van uw hond het zwembad niet kunnen beschadigen. Beeztees Doggy Dip zorgt ervoor dat uw hond op warme dagen verkoeling kan zoeken in het koele badje. Ook zorgt het ervoor dat uw hond lekker kan spetteren en spelen! Voor alle producten en informatie kunt u terecht bij medpets.nl.