Welke mixen kun je maken met Cointreau?

Welke mixen kun je maken met Cointreau?

28 april 2021 Off By mycitydeal.nl

Cointreau is een likeur die van zichzelf al heerlijk is. Deze likeur heeft een fijne sinaasappelsmaak en heeft daardoor iets verfrissends. Door Cointreau te mixen kun je hele bijzondere cocktails maken. Ideaal voor een feestje of gewoon lekker thuis (in de tuin). Het is dan natuurlijk wel van belang dat je een goede Cointreau in huis haalt. Daarvoor hoef je echt niet naar de slijter, je bestelt de Cointreau gewoon online, wel zo gemakkelijk! Ook eventuele extra dranken om mee te mixen kun je online bestellen, dan ben je in één keer klaar, zonder met die zware flessen te hoeven slepen.

Mixen met Cointreau, is dat niet zonde?

Je hoeft deze likeur natuurlijk niet te mixen, ook met een ijsblokje erbij heb je een heerlijk drankje. Maar het kan wel. Als je goed zoekt naar de juiste recepten, dan wordt de heerlijke smaak van deze likeur alleen maar versterkt door de juiste mix. Wat denk je van de volgende opties?

The White Lady

Voor The White Lady mix je 30 ml Cointreau met 50 ml gin en 20 ml vers citroensap. Je schenkt The White Lady in een cocktailglas voor een extra feestelijk tintje.

Singapore Sling

Een écht iconische cocktail is de Singapore Sling. Je hebt even wat ingrediënten nodig, maar dan heb je ook wel wat. Om een Singapore Sling te maken heb je de volgende ingrediënten nodig: 10 ml Cointreau, 30 ml gin, 15 ml kersenlikeur, 5 ml Don Bénédictine, 10 ml vers citroensap, 60 ml vers ananassap, 1 scheutje bitters en 5 ml grenadine siroop. Natuurlijk past dit niet allemaal in een elegant cocktailglas. Kies daarom een mooi longdrinkglas voor het serveren van de Singapore Sling.

Wat als je niet zo van likeur houdt?

Dan zal niemand tegen je zeggen dat je dat moet drinken. Wellicht is dan whiskey iets voor jou. De beste whiskey aanbieding vind je natuurlijk gewoon online. Omdat er zoveel verschillende soorten whiskey zijn, kun je blijven ontdekken!

Online bestellen en morgen al in huis

Bedenk je op donderdagmiddag dat je op vrijdag een vrijmibo wilt organiseren, maar heb je niets in huis? Dan is er geen man overboord. Je kunt heel gemakkelijk online bestellen. Als je dat voor 21.00 uur doet, dan wordt je bestelling al de volgende dag bij je thuis bezorgd. Ben je dus, zonder al te veel moeite, alsnog op tijd voor die vrijmibo. Of voor de buurtbarbecue. Of voor… nou ja, vul zelf maar in. Er is altijd een goede reden te bedenken om lekkere drankjes te bestellen!