De beste locatie om een onderneming te starten

De beste locatie om een onderneming te starten

16 april 2019 Off By mycitydeal.nl

Ben je van plan om een onderneming te starten? Dan zijn er natuurlijk een hoop dingen waar je rekening mee moet houden. De onderneming zelf is al een heel ding op zich zelf maar het is ook belangrijk om over de rest goed na te denken. De locatie is daar een belangrijk onderdeel van. De meeste ondernemers starten hun bedrijf aan huis. Als je bijvoorbeeld een eigen webshop start heb je in het begin niet veel meer nodig dan een laptop en de webshop zelf. Zodra je je bedrijf uitbreid is dit wel een ander verhaal.

Je onderneming en privé gescheiden houden

Zodra je klein begint met je onderneming heb je genoeg aan een kamertje voor jezelf en een laptop. Sommige ondernemers doen hun computerwerk zelfs gewoon in de woonkamer. Als je later je bedrijf uitbreid kan dit wel is voor problemen zorgen. Hoe drukker je het krijgt hoe meer je je moet concentreren op je werk. Dit kan soms lastig zijn in je eigen huis omdat je hier veel prikkels kunt krijgen van buitenaf. De buren hebben een feestje, je huisdier wilt aandacht of ze zijn naast je aan het verbouwen. Het kan er allemaal voor zorgen dat jij je niet goed kunt concentreren. Als je een webshop met producten hebt dan moet dit natuurlijk wel ergens worden opgeslagen. Voor je het weet leef je tussen de kartonnen dozen en verpakkingen en neemt je bedrijf je woning over. Dit is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Dus als jij een snelgroeiende webshop hebt is het misschien een idee om een bedrijfsruimte te gaan huren.

Een bedrijfsruimte

Als het je allemaal teveel word aan huis, dan kan je gemakkelijk een bedrijfsruimte huren. Bedrijfspand hoofddorp biedt verschillende bedrijfsruimtes in Hoofddorp aan voor groeiende webshops. Je kunt zelf bepalen hoe duur je het wilt maken door de grootte van de ruimte waar je voor kiest. In dit pand kan je al je werkmaterialen kwijt, de administratie, dozen en verpakkingsmaterialen. Als het bedrijfspand nou nog niet genoeg is dan kan je er altijd nog een extra opslag box bij huren. Dit is ook in verschillende groottes te huren. De bedrijfsruimtes in Hoofddorp hebben een perfecte ligging. Ze liggen vlak naast de A9, A4, A5 en A20 en zijn dus goed te bereiken met de auto. Ook kunnen zo leveranciers en klanten gemakkelijk bij jou op bezoek komen. Kortom, als je een onderneming start is het prima om aan huis te beginnen maar als je bedrijf nou groter en groter wordt, is het misschien een goed idee om aan een bedrijfspand te beginnen.