Een auto

Een auto

18 januari 2021 Off By mycitydeal.nl

Het is een vervoersmiddel voor naar je werk, school of voor in je vrije tijd. Een auto is bijna niet meer weg te denken in een Nederlands huishouden. En dan is 1 auto nog weinig. De meeste huishoudens met kinderen bezitten over 2 auto’s. Want als jij en je partner beide niet naast de deur werken en fietsen geen optie is dan is 2 auto’s toch wel een echte musthave. Een wat grotere auto om de kinderen in mee te kunnen nemen en een wat kleinere auto om de snelle boodschappen mee te doen is ideaal. Maar hoe maak je nou de keuze voor een goede auto voor jou en je gezin? Vaak heb je zelf al wel een favoriet auto merk waarvan je weet dat het altijd wel goed zit. Maar toch is het af en toe wel goed om ook eens onderzoek te doen naar andere auto merken. En waar kan je dan het best voor een auto gaan kijken?

Autodealers

Nederland kent talloze autodealers en waarschijnlijk zal je bij jou in de buurt ook wel verschillende autodealers hebben. Maar hoe weet je nou zeker dat dit een goede autodealer is die zijn praatjes niet mooier maakt dan de werkelijkheid. Neem is een kijkje bij Wensink. Door zijn 40 vestigingen zit er altijd eentje dichtbij. Ze beschikken over veel verschillende merken, hebben alle diensten onder één dak, inruilen van een vorige auto is altijd mogelijk, er is een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s en gebruikte auto's hebben altijd garantie. Maar niet alleen voor het aanschaffen van een auto kan je bij Wensink terecht. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een APK of een bandenwissel kan je hier terecht. Ideaal toch?

Merken auto’s

Niet elke autodealer verkoopt alle merken auto’s, wel hebben ze vaak een groot aanbod. Bij bovenstaande autodealer Wensink beschikken ze over de merken: Kia, Ford, Mercedes Benz, Smart, Citroën, DS en Fuso. Zo heb je genoeg keus en kunnen ze je goed op weg helpen naar de perfecte auto voor jou. Kia is uitgegroeid tot het 2e best verkochte automerk in Nederland en dit is niet voor niks. Een Kia auto kopen gaat gemakkelijk en je hebt keuze uit heel veel verschillende modellen. Van een kleine persoonsauto tot een gezinswagen. Kia modellen hebben stuk voor stuk hun eigen charme en dat maakt ze zo uniek. Wat je budget ook is, er is een Kia voor jou. Van de Picanto die je al rijdt vanaf 14.395 euro, tot de Stinger met een adviesprijs van 68.995 euro.