Een korset van nu

Een korset van nu

2 januari 2021 Off By mycitydeal.nl

Tijdens de Feestdagen wil iedereen er graag mooi uitzien en we doffen ons helemaal op. Lange jurken, hoge hakken, we trekken de make-up uit de kast en ook de haarkrullers gaan er in. We trekken strakke en knellende panty's aan, en dragen toch die pijnlijke bh die rode striemen achterlaat op de schouders maar oh zo mooi staat. Maar wat doen we na de Feestdagen, als we onszelf toch nog mooi willen voelen maar niet meer zo ongemakkelijk? Niemand houdt die knellende panty's en bh's dagen achter elkaar vol, toch?
Daarom zijn er nu prettige en comfortabele oplossingen gemaakt in de vorm van een korset. Wilt u ook een korset kopen? Wij helpen u hier verder.

Wat is een korset?

Bij een korset denkt u wellicht aan de achttiende eeuw, waar vrouwen met witte pruiken en baljurken een loeistrak korset onder hun vijf lagen droegen. Dat korset moest dan vastgesnoerd worden door een sterk kamermeisje, die nog net niet haar voetzolen op de rug van de korsetdraagster deed.
Dat is tegenwoordig wel anders. Het doel van een korset is ook niet meer om zo dun mogelijk te lijken met een ontzettend kleine waist, maar om het lichaam goed te ondersteunen en de probleemzones te corrigeren. Een korset reikt van borsten tot soms wel onderbenen, dat ligt aan het type dat u kiest. Ook de kleuren zijn in verschillende varianten beschikbaar, al is huidskleur de meest gekozen optie. De meeste korsetten omvatten de borsten en eindigen in een soort onderbroek of boxer. U kunt eronder dan gewoon ondergoed aan als u dat prettig vind. Een korset draagt u onder uw kleding.

Lingerie.

Een korset valt normaal gesproken onder de noemer "lingerie". Het is een ondergoed dat onder uw kleren wordt gedragen, en omdat het intiem is en ook bepaalde zones corrigeert, is het iets dat je niet vaak aan anderen laat zien. Maar het kán natuurlijk wel. Wellicht op een warme zomerdag heeft u zin om uw hete trui uit te trekken, en met een korset dat op een mooie body lijkt is dat geen probleem. Deze grote maten lingerie is voor iedereen beschikbaar, omdat iedereen zich prettig mag voelen in hun kleding. Of het nou een strakke jurk is of onder een losse trui, als u zich er fijn bij voelt trekt u het toch lekker aan?
Draag een korset zo vaak u wilt, in de kleuren, maten en varianten die u fijn vind, en wellicht zit u daardoor wel wat lekkerder in uw vel.