Een schoon bedrijf

Een schoon bedrijf

28 februari 2021 Off By mycitydeal.nl

De ochtend breekt aan. Mijn wekker gaat af. Ik doe mijn ogen open en wordt wakker met een knallende hoofdpijn. Ik doe mijn ogen open en zie al licht in mijn kamer vallen. Het voelt net alsof ik maar twee uurtjes heb geslapen. Maar ook al zonder slaap moet ik naar werk. Er moet veel geregeld worden en veel gedaan worden. Me ziek melden kan ik nu echt niet permitteren. Ik zeg een paracetamolletje of twee erin en een kop koffie drinken. Ik maak me klaar voor werk en stap in de auto om naar werk te gaan. Eenmaal op werk krijg ik gelijk een klus om af te handelen. Het ging namelijk om de schoonmaak binnen het bedrijf. Vaak maken wij zelf het kantoor schoon alleen dat vinden we niet goed genoeg. Ik moest dus een schoonmaakbedrijf uitkiezen om ons een handje te helpen hierin.

Bedrijven vergelijken

Ik ging naar mijn kantoor toe en wierp me achter mijn bureau. Ik opende mijn computer en ging gelijk maar aan de slag. Natuurlijk is een van de belangrijkste aspecten de kosten van het inhuren van een schoonmaakbedrijf. En de kwaliteit waarin het wordt gedaan. Daarom moeten schoonmaakbedrijven met elkaar worden vergeleken om de beste keus te kunnen maken. Het vergelijken kan nogal veel tijd innemen als je er geen hulpmiddeltje bij gebruikt. Zo kwam ik op offerte.nl. Hier kon ik een formulier invullen en zou ik binnen een dag van verschillende bedrijven schoonmaak offertes ontvangen. En dit was dan ook totaal kosteloos. Elk schoonmaakbedrijf vraagt een ander uurloon. En het liefst gooien ze dat niet online om zo niet in de knel te komen met hun concurrenten. Daarom staat er vaak vanaf 20 euro per uur.

Simpel de beste keus

Op offerte.nl werd er veel informatie gegeven over hoe het werkt om zo een offerte aan te vragen. De algemene informatie en de aanhangende kosten. Het is soepel, simpel en erg snel. Zo hoef ik niet een week te wachten tot ik eindelijk een vergelijking krijg van de schoonmaakbedrijven. Op deze manier kan ik nu simpel kiezen voor een zo goedkoop mogelijk en kwalitatief mogelijk schoonmaakbedrijf. Dan zal het bedrijf een stuk schoner zijn en hoeven wij onze tijd daar niet meer aan te schenken.

Snel weer naar huis

Nu dit probleem is opgelost heb ik ervoor gekozen om toch naar huis te gaan. De hoofdpijn werd alleen maar erger en nog een paracetamol werkte niet. Ik meldde me af en liep naar mijn auto om naar huis te gaan en daar te gaan slapen. Hopelijk krijg ik nu wel een paar uurtjes slaap.