Handtassen maken je outfit af

Handtassen maken je outfit af

29 december 2017 Off By mycitydeal.nl

Handtassen zijn er voor iedereen. En iedereen gebruikt de handtas weer op een andere manier, met een andere kledingstijl. Wat je kledingstijl ook is, de tassen maken je outfit helemaal af.

Roze handtassen met een zwart pak

Als je geheel in het zwart gekleed bent, is het een leuke eyecatcher als je een tas in een felle kleur hebt, zoals roze handtassen. Je tas valt direct op tegen het zwarte contrast. Het zal iedereen benieuwen wat erin zit.

Handtassen als functioneel item

Handtassen zijn er niet alleen om modebewust mee te zijn. Ze zijn in eerste instantie natuurlijk uitgevonden om functioneel te zijn. In tassen kun je veel kwijt, en de handtas heeft nog een praktische vorm ook. Het heeft een ‘buidel’ met twee lussen eraan, waar je de tas aan kunt vasthouden. Additionele aspecten van de handtas zijn onder andere verschillende vakjes met allemaal een eigen doel: een vakje om je portemonnee in op te bergen, je telefoon of boodschappenlijstje.

Handtassen ook voor mannen

Als je aan een handtas denkt, denken de meeste mensen aan vrouwen. Een handtas is gefeminiseerd, wat inhoudt dat voornamelijk vrouwen er gebruik van schijnen te maken. Niets is minder waar. Ook mannen gebruiken de handtas veel. Wat wel waar is, is dat vrouwen de handtas meestal gebruiken als mode-item, en mannen als functioneel object.

Hand-ig voor in het vliegtuig

In het vliegtuig mag je twee soorten bagage meenemen: ruimbagage en handbagage. Voor ruimbagage moet je meestal bijbetalen, maar handbagage zit eigenlijk altijd wel bij de prijs van het vliegticket inbegrepen. De meeste mensen nemen al niet eens meer ruimbagage als ze minder dan een week weggaan, want handbagage is genoeg. Je mag namelijk tot 10 kilo meenemen, en de handtassen mogen ook ontzettend groot zijn. Geen reden dus om je handtassen thuis te laten en ruimbagage te nemen. Ruimbagage is alleen nodig als je vloeistoffen meer dan een bepaald aantal milliliters mee wil nemen (zoals hele flessen shampoo of zonnebrandcrème). Zonnebrandcrème heb je voor in de wintervakantie gelukkig niet nodig, dus pak je handtas en vlieg naar verre oorden om in de winter tot rust te komen!