Help! Wat eten we vandaag?

Help! Wat eten we vandaag?

12 augustus 2020 Off By mycitydeal.nl

We kennen het allemaal wel. Lange werkdagen, drukke kinderen, een hond die uitgelaten moet worden zodra je thuis komt, en dan moet er ook nog een heerlijke maaltijd op tafel worden gezet aan het einde van de dag. En dan zijn er ook nog eens van die dagen waarop je eigenlijk gewoon helemaal geen zin, tijd of energie hebt om een uitgebreide maaltijd uit je mouw te schudden. Is vandaag zo’n dag? Zit je met je handen in je haren? Lees dan snel verder, want er zijn een aantal stressvrije opties om vanavond van een lekkere maaltijd te genieten en dat van restaurants near me or you.
 

 

Optie 1: Maak iets lekkers van de restjes

Wat eten we vanavond en snel graag?! Heb je geen zin om een uitgebreide maaltijd te bereiden? Of heb je gewoon weinig tijd? Dan kun je ervoor kiezen om een eenvoudige maaltijd klaar te maken met restjes. Kijk wat je nog in je koelkast, vriezer en voorraadkast hebt liggen. Je koelkast en vriezer bevatten vast en zeker wel wat groenten of fruit, en wellicht nog wel lekkere vis of een mooi stukje vlees. In je voorraadkast ligt ongetwijfeld wel pasta, rijst of aardappelen en uiteraard lekkere kruiden. Een pasta of rijstgerecht met wat groenten is zo klaar. Dit kost weinig energie, moeite en tijd. Optioneel kun je er nog wat vlees of vis bij gooien als je dit nog hebt liggen. Op die manier kun je in korte tijd en zonder al teveel moeite toch een prima maaltijd op tafel zetten na een lange dag.
 

 

Optie 2: Kook samen met de kinderen

Heb je eigenlijk niet zo’n zin om te koken maar wil je wel graag een gezonde maaltijd voor je gezin bereiden? Vraag de kinderen dan om hulp! Kinderen vinden het alleen maar leuk om creatief bezig te zijn en zullen dan ook maar al te graag te hulp schieten. Het is natuurlijk niet zo’n goed idee om ze met een scherp mes te laten werken, maar ze vinden het allang leuk om een keer te mogen roeren in de pan, of om ingrediënten aan de pan toe te voegen. Op die manier breng je op een leuke en creatieve manier tijd met je kinderen door en maak je tegelijkertijd een heerlijke maaltijd waar het hele gezin van kan smullen.
 

 

Optie 3: Bestel online een maaltijd

Ben je echt niet in de gelegenheid om te koken of heb je niks in huis? Geen zorgen, ook dan is er nog altijd een oplossing. In plaats van in de auto stappen om naar de supermarkt te rijden, kun je gewoon lekker op de bank blijven zitten en eten online bestellen. Zo kun je bij bezorgdienst Butlon heel eenvoudig eten bestellen in Amsterdam bijvoorbeeld. Een groot voordeel is dat je zelf kunt bepalen waar je zin in hebt. Italiaans, Mexicaans, Surinaams of toch Chinees? De keuze is aan jou!