Hotel in Emmen, wat kun je in Emmen doen?

Hotel in Emmen, wat kun je in Emmen doen?

24 juli 2019 Off By mycitydeal.nl

Als je een hotel in Emmen boekt, dan wil je waarschijnlijk diverse bezienswaardigheden of activiteiten verrichten in de omgeving van Emmen. In dit artikel wordt er kort stilgestaan bij de leukste bezienswaardigheden en activiteiten die uitgevoerd kunnen worden in de prachtige omgeving van Emmen. Na het lezen van dit artikel weet je precies waar je moet zijn, mocht je keuze op een hotel in Emmen vallen.

Bezoek Wildlands Adventure Zoo in Emmen

Als je met de kinderen op vakantie gaat, dan is het altijd leuk om naar een dierentuin te gaan. Zo kun je ervoor kiezen om naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen te gaan. Dit is nota bene een bijzondere dierentuin waar dieren extra ruimte hebben en aan hun natuurlijke habitat zijn gekoppeld. Met deze unieke ervaring zorg je ervoor dat kinderen oog in oog komen te staan met de meest exotische dieren die ze nog nooit eerder hebben gezien. Daarnaast is het park ook voorzien van een achtbaan en zijn er diverse speeltoestellen aanwezig voor de kinderen. Wil jij jouw kinderen een unieke ervaring geven in het prachtige Emmen? Dan is het zeker aan te raden om tijdens je verblijf in een hotel in Emmen, de Wildlands Adventure Zoo te bezoeken.

Bezoek de Hunebedden

Als je een hotel in Emmen boekt, dan is het vanuit historisch oogpunt zeker aan te raden om de hunebedden te bezoeken. Dit is indrukwekkend om te zien en bovendien is het ongelofelijk om waar te nemen wat men destijds gerealiseerd heeft. Wil jij de unieke culturele historische waarde van Nederland zien? Dan is het bezoeken van de hunebedden een absolute must. In de omgeving van Emmen zijn diverse hunebedden te vinden. Om deze reden is het aan te raden om hier van tevoren een plan te trekken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om speciale routes te volgen. Je wilt immers wel de mooiste hunebedden van Nederland kunnen bezichtigen.

Winkelen in Emmen

Emmen staat ook wel bekend om haar winkelcentrum. In Emmen heb je namelijk het winkelcentrum de Weiert. Dit winkelcentrum is enorm ruim opgezet en zit recht tegenover de dierentuin. Mocht je dus een leuke dag willen organiseren, dan is het zeker aan te raden om beide activiteiten met elkaar te combineren. Het winkelcentrum biedt genoeg diversiteit en bevat ook een aantal leuke restaurantjes waar je heerlijk kunt dineren. Mocht je de dag dus willen afsluiten met een lekkere maaltijd, dan is dit zeker mogelijk in winkelcentrum de Weiert. Overigens kun je natuurlijk ook gewoon dineren in het hotel in Emmen waar je verblijft.

Uitstapje naar Groningen vanuit je hotel in Emmen

Als je een hotel in Emmen boekt, dan ben je binnen no-time in Groningen. Groningen is natuurlijk een bekende stad en daarom is het zonder meer aan te raden om hier een dag voor uit te trekken. Zo kan je optimaal genieten van Groningen en haar mooie winkels, restaurant en barretjes. Daarnaast kun je in Groningen ook het bekende Groninger museum bezoeken, de Martinitoren beklimmen of kun je een heerlijk stukje vis eten op de bekendste vismarkt van Nederland.