Een nachtje weg naar Scheveningen, dat is een goed idee!

Een nachtje weg naar Scheveningen, dat is een goed idee!

31 januari 2020 Off By mycitydeal.nl

Denk je aan Scheveningen, dan denk je aan het strand. Want het strand van Scheveningen is toch wel een van de mooiste van Nederland. Niet in de laatste plaats vanwege de boulevard die langs het strand loopt. Schitterende hotels en genoeg te zien en te doen, wat wil je nog meer? Een nachtje in hotel Scheveningen misschien? Dat kan vast geregeld worden. Combineer een nacht in hotel Scheveningen met een musicalvoorstelling in Circustheater Scheveningen of een flinke strandwandeling. In Scheveningen is altijd wel wat te doen. Ook Den Haag, dat praktisch om de hoek ligt, is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

De luxe in hotel Scheveningen kun je zo gek maken als je zelf wilt

Scheveningen is een geliefde plaats voor een huwelijksreis. Je hebt, door de nabijheid van het strand, het gevoel dat je in het buitenland bent. Het voordeel is echter dat je niet zo ver weg hoeft. De luxe van hotel Scheveningen kan net zo gek als je zelf wilt. Champagne bij aankomst? Kan. Een champagne-ontbijt? Geen probleem. Er zijn ook diverse hotels die een complete wellness aanbieden. Zo kom je helemaal ontspannen en uitgerust weer terug. Ook als je maar één nachtje Scheveningen "doet".

Lekker eten hoort erbij!

Denk je Scheveningen, dan denk je strand en dan denk je zee en dan denk je vis. Logisch, toch? En dus zijn er maar weinig plaatsen in Nederland waar je zo heerlijk vis kunt eten als in Scheveningen. Neem er de tijd voor. Kies een voor-, hoofd- en nagerecht en natuurlijk de perfecte wijn bij iedere gang. Laat je verrassen door het menu van de chef of zorg dat je voor vertrek alles al hebt geregeld (dit kan vooral handig zijn wanneer je last hebt van allergieën). Geniet van je gezelschap en de heerlijke maaltijd. Als dat geen feestje is?

Een dagje erop uit in Scheveningen?

Ook dat kan. Zo is het zee-aquarium een echte aanrader. Je kunt hier alle zeedieren van dichtbij meemaken en soms zelfs voelen. Je neemt een duik in het zeeleven zonder nat te worden. Heb je daarna behoefte aan een echt frisse duik? Dan kun je natuurlijk prima de zee in gaan. Is die te koud? Informeer dan, voor je gaat boeken, of het hotel Scheveningen dat jij op het oog hebt, voorzien is van een zwembad. Zo kun je alsnog lekker even afspoelen na een fikse strandwandeling. Ook wat eetlust opwekken lukt over het algemeen prima in een zwembad.