Echt genieten van de zomer doe je zó!

Echt genieten van de zomer doe je zó!

22 april 2019 Off By mycitydeal.nl

Om echt te genieten van het mooie weer hoef je echt niet altijd maar de hort op. Ook in je eigen tuin kun je er prima een soort mini vakantie van maken. Zet het Intex zwembad op, schenk wat lekkere drankjes in en smeer jezelf goed in. En dan kan het grote genieten alvast beginnen. Als het weer tenminste zo mooi is als het van binnen af lijkt. De afgelopen paar dagen was het natuurlijk schitterend. Maar ik kan me zo voorstellen dat je het zwembad nog niet paraat had. Dan wordt het dus nú tijd om je voorbereidingen te treffen voor wanneer het weer weer zo mooi wordt.

Voor je het weet heb je een buurtfeestje in je tuin

Want als het zonnetje schijnt, zijn mensen sowieso vriendelijker. En dus kan het zomaar zijn dat de buren op de schuttingdeur kloppen met het verzoek of ze bij jou in het Intex zwembad mogen duiken. En als er een buur door de poort is, dan volgen er ongetwijfeld meer. Dat kon nog wel eens heel gezellig worden. Zeker wanneer iedereen, als de zon wat begint te zakken, spullen ophaalt voor een gezellige afsluitende barbecue. Want dat is het wel hé, zon verbroedert.
Intex zwembad

Ook de kinderen worden gelukkig van een zwembad in de tuin

Kijk, het blijft natuurlijk zo dat je je kinderen goed in de gaten moet houden in de buurt van water. Dus ook in de buurt van je Intex zwembad. Je wilt immers geen ongelukken. Maar samen met je kinderen in het zwembad plonsen is toch het leukste dat er is? Je kinderen zullen het echt een feestje vinden en hun vriendjes en vriendinnetjes zullen graag bij jullie komen spelen. Nodig vooral ook hun ouders uit, anders kom je ogen te kort. En ook hier kun je weer afsluiten met een gezellige barbecue. Een spontaan feestje is toch het leukst.

Ook andere speelmaterialen in je tuin zijn gewild

Je kinderen zullen het heerlijk vinden om te klimmen en te klauteren in hun eigen tuin. Met een mooie speeltoren met glijbaan en schommels scoor je serieuze punten. Zeker wanneer ze na al dat klimmen en klauteren even kunnen afkoelen in hun eigen zwembad. Het blijft natuurlijk belangrijk om je kinderen (en jezelf) regelmatig in te smeren met zonnebrandcrème. Zo voorkom je een heleboel ellende en kan je ook de volgende dag weer veel plezier beleven in de zon. Dus: hup naar bovenstaande website en bestellen maar!