Je wintergarderobe compleet maken

Je wintergarderobe compleet maken

23 december 2020 Off By mycitydeal.nl

We moeten er toch echt aan gaan geloven, maar de koude dagen zijn echt aangebroken. We zitten in het begin van de kerstperiode en dat betekent dat het zelfs nog kouder kan gaan worden in het nieuwe jaar. Wat dus echt belangrijk is, is dat je je wintergarderobe compleet hebt gemaakt. Zeker nu we met deze corona periode weer in een strengere lock down zitten zal alles via het internet moeten gaan en dat kan dus iets langer duren. Wij geven je vandaag wat tips die je zullen helpen om jouw garderobe winterproof te maken. Lees je mee?

Winterjas

Allereerst wat niet mag ontbreken: je winterjas. Je begrijpt zelf ook wel dat dit misschien wel het belangrijkste item is in de winter. Nederland kent erg forse winters, maar we staan ook bekend om het onvoorspelbare weer. We weten dus nooit als de winter begint aan wat voor soort winter we gaan beginnen. Het ene jaar kunnen we met z’n allen het ijs op en sneeuwgevechten met elkaar houden, terwijl we het andere jaar overdags niet eens temperaturen zien onder de 0. Iedereen heeft ook zo zijn eigen voorkeur hierin. Deze winter wordt er helaas geen witte kerst voorspeld dus zal het ook niet ontzettend koud gaan worden. Toch betekent dat niet dat je opeens geen winterjas nodig hebt. Een dikke jas voor als je naar buiten gaat is erg belangrijk zodat je warm blijft en niet ziek wordt. Denk bijvoorbeeld aan een lange jas heren. Een lange jas is altijd prettig met de koude dagen. Waar je ook goed op moet letten is de water en winddichtheid van een jas. Nederland zal Nederland niet zijn als het niet veel regent en je wilt natuurlijk niet zeiknat worden met een winterjas aan.

Sweaters en hoodies

De meest favoriete items voor in de winter zijn voor de meeste mensen toch wel de sweaters en de hoodies. Dit zijn de lekkerste truien die je goed warm houden in de winter maar die ook nog eens heel trendy en hip zijn. Ook onder jassen mannen staan hoodies en sweaters ontzettend leuk. Zeker als de capuchon boven de jas uitkomt hoor je er echt bij.

Lagen

Wat we als laatste nog graag als advies willen meegeven is dat het altijd prettig is om verschillende lagen aan te trekken in de winter. Zo kan je er altijd voor kiezen om weer een extra laag aan te trekken als je het kouder krijgt of een laag uit te trekken als je het warmer krijgt.