Juiste verlichting in huis is wel zo fijn.

Juiste verlichting in huis is wel zo fijn.

14 juli 2019 Off By mycitydeal.nl

Het is belangrijk dat jouw huis goed verlicht is. Want in het donker zitten, is natuurlijk helemaal niet fijn. Maar omdat je veel verschillende ruimtes hebt in huis, is het wel belangrijk dat elke ruimte goed verlicht is. Maar je hebt natuurlijk verschillende soorten lichten. Zo heb je een led dimmer, sfeer verlichting en natuurlijk nog heel veel andere keuzes die je kan maken.

Goede verlichting in de slaapkamer.

Kijk, dat je het licht in de slaapkamer niet vaak aan hebt, dat weten we allemaal. Want je slaapt natuurlijk niet met licht aan. Maar wanneer je nog even in bed aan het chillen bent of in de avond nog een serie aan het kijken bent, dan wil je nog wel een beetje licht hebben. Nou heb je natuurlijk de gewone verlichting die je aan kan zetten, maar wil je wat meer sfeer verlichting hebben, dan kan je altijd een dimmer op de lamp zetten dat je hem zachter kan zetten wanneer je een serie gaat kijken. Je kan er ook altijd voor kiezen om een nachtlampje op jouw nachtkastje te zetten. Daar kan je dan zelf voor kiezen of je die aan zet of natuurlijk uit laat. Want de kans is groot dat je na een aflevering van jouw serie lekker gaat slapen. Of ondertussen al in slaap bent gevallen.

Goede verlichting in de woonkamer.

Wanneer je in de avond zit uit te buiken op de bank, dan wil je natuurlijk niet in het donker zitten. Soms is dat wel eens fijn wanner je helemaal niets wilt doen en de sfeer haalt uit bijvoorbeeld kaarsjes die je aan steekt. Maar in de winter, wanneer het vroeg donker wordt, is het wel fijn om in de avond een lamp aan te doen. Een mooie lamp aan het plafond is nooit weg, en zorgt vaak ook ervoor dat de hele woonkamer verlicht is. En dat wil je natuurlijk. Maar met wat extra sfeerverlichting kan je natuurlijk ook werken. Dan hoef je ook niet altijd alle lichten aan te doen. Vooral in de zomer, wanneer het pas later donker wordt. En in de winter kan je dan wel alle lampen aanzetten omdat het vroeg donker wordt dan. En het is natuurlijk veiliger om kaarsjes aan te zetten in de huiskamer dan in de slaapkamer. Want je moet ze natuurlijk wel goed in de gaten te houden.