Kom tot rust na een dagje slenteren door de stad?

Kom tot rust na een dagje slenteren door de stad?

27 februari 2020 Off By mycitydeal.nl

Steeds vaker nemen we naast de “grote vakantie” een korte break. We trekken er met onze partner met regelmaat op uit. Steeds vaker zien we dat we naar de bekende plaatsen in Europa afreizen om daar een paar dagen te vertoeven. Rome, Barcelona, Parijs, Madrid, Londen en Berlijn zijn enkele hotspots. Het wordt ook steeds aantrekkelijker om deze plaatsen te bezoeken want de vliegtickets worden steeds goedkoper. Daardoor zien we niet alleen dat we in Europa een stedentripje boeken maar ook de Europese grenzen overgaan. New York, Dubai, Moskou etc. worden ook steeds vaker bezocht voor een aantal dagen.

Stedentrip in eigen land

Maar ook in ons eigen landje zijn de stedentripjes razend populair. Ons kikkerlandje heeft namelijk voldoende moois te bieden waar we zelf vaak niet over nadenken. We hebben jaarlijks miljoenen Aziaten door Nederland rondlopen die foto’s maken van alles wat ze tegenkomen. Van de hoofdstad in Nederland tot de ouderwetse molens bij Kinderdijk.

Steeds meer Nederlanders beginnen de schoonheid van Nederland te ontdekken en trekken er daarom op uit in eigen land.

Vermoeiend

Een stedentripje kan echter wel vermoeiend zijn. We slenteren namelijk behoorlijk wat af door de winkelstraten en museums. Hierdoor kan je na een lange dag behoorlijk afgedraaid zijn. Hierdoor kan je na 2 à 3 dagen het gevoel hebben dat je weer aan een vakantie toe bent. Het kan daarom lekker zijn om na een dagje slenteren in de avond een bezoek aan de sauna te brengen.

Stedentrip Den Haag

Rondom elke stad zit wel een wellness centrum waar u na een lange dag even tot rust kan komen. Neem bijvoorbeeld een stad als Den Haag. Rijk aan informatieve trekpleisters zoals een bezoek aan de Tweede Kamer, de ridderzaal en het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties. Maar ook mooie overdekte wintelcentra en gezellige restaurantjes. Even uitwaaien op het strand van Scheveningen om daarna een hapje te eten op de boulevard met uitzicht over de Noordzee. Aan het einde van de dag kunt u lekker tot rust komen bij Centre du Lac om deze perfecte dag mee af te sluiten en weer opgeladen aan de volgende dag te beginnen.