Noppies deals voor een babyshower

Noppies deals voor een babyshower

18 april 2018 Off By mycitydeal.nl

Meestal weet ik wel wat ik iemand cadeau kan doen, maar deze keer was het een ander verhaal. Mijn beste vriendin krijgt een baby en nu wordt er een babyshower gegeven. Ze weet er zelf niks vanaf en dus kon ik haar niet vragen wat ze nog nodig heeft. Niemand kon mij helpen en dus ben ik voor de makkelijkere keuze gegaan ‘kleding’! Zo werd de zoektocht iets gemakkelijker en vond ik kleding waar ze hoogstwaarschijnlijk super blij meer zal zijn. Mij kennende heb ik zoals altijd gezocht naar de beste deals online (en offline in mijn stad). Het kinderkledingmerk Noppies heeft het van alle andere gewonnen tijdens mijn zoektocht.

Noppies kinderkleding

Het juiste cadeau voor bij een babyshower is redelijk moeilijk te vinden. Je koopt of hetzelfde als iemand anders of de aanstaande ouders hebben het zelf al. Dit wilde ik kostte wat het kost voorkomen en daarom ben ik niet naar een van de typische winkels geweest voor het vinden van wat babysetjes. En ik kan je verzekeren dat het absoluut de moeite waard was. Toen ik de kleding van het merk Noppies zag was ik meteen van gedachte veranderd, want ik wilde eerst maar één setje kopen. Het zijn er uiteindelijk zo een vier geworden. Noppies heeft van alles wat en, omdat ik weet dat mijn beste vriendin houdt van schattig én stoer kon ik niet kiezen. Jullie zijn het al van mij gewend dat ik nooit keuzes kan maken dus dit kan geen verassing voor je zijn. Noppies heeft letterlijk alle soorten kinderkleding voor jongens en meisjes van pasgeboren baby tot kleuter.

Wat ik heb gekocht van het merk Noppies

Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat ik dan heb gekocht van het merk Noppies. Natuurlijk zal ik je dat ook uitleggen. Om te beginnen heb ik twee leuke jeans gekocht, een korte broek en een leuk jurkje met strepen. (vergeten te zeggen, maar ze krijgt een meisje)!! Voor boven op de jeans heb ik twee super leuke shirtjes gekocht. De een heeft een stippenprintje en de ander is babyblauw met een leuke tekst. Deze keer heb ik de kleding niet in een winkeltje in mijn stad gevonden, maar online. Noppies kinderkleding wordt bij kleertjes.com verkocht voor goede prijzen en daarnaast heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Ideaal voor mij, want ik kan niet lang wachten als ik een bestelling heb geplaatst. Ik ben nu opzoek gegaan naar kleding voor een pasgeboren meisje, maar ook voor jongetjes is er op kleertjes.com super veel keuze uit het merk Noppies.

Ideaal om cadeau te doen

Dit keer is het misschien niet een deal bij een winkeltje uit mijn geliefde stad, maar een deal online. Kinderkleding in alle stijlen die je kunt bedenken kun je van het merk Noppies vinden. Ik weet vrijwel zeker dat ze blij zal zijn met de Noppies kleding die ik voor haar baby’tje heb gekocht.Noppies