Reinders, 4 items voor je kledingkast

Reinders, 4 items voor je kledingkast

10 december 2018 Off By mycitydeal.nl

De zusjes Reinders begonnen ooit met een modellencarrière maar zijn inmiddels voornamelijk achter de schermen te vinden. De reden? Hun liefde voor eten en dat vinden ze alles behalve erg. Marie en Julie zijn twee knappe meiden en inmiddels twintig jaar. Ze zijn een tweeling en werden vroeger veelvuldig gevraagd om model te staan voor verschillende grote merken. Inmiddels staan ze achter de camera in plaats van ervoor. Hun liefde voor eten is hier de meest voornamelijke reden van. Een van de zusjes verteld in een interview dat ze het modellenwerk best leuk vonden maar dat ze eten nog leuker vonden en dat ze dat niet opzij wilde zetten. Ondanks hun mislukte modellencarrière bleef de liefde voor mode toch hangen en besloten ze zelf een modemerk naar de markt te brengen en met succes! De Reinders-collectie is succesvol en met name onder de wat jongere dames en eigenlijk hadden we ook niet anders verwacht. Wie weet er namelijk beter wat dames van deze leeftijd willen dan dames van deze leeftijd. In deze blog benoemen we 5 items die zelfs jij in je kledingkast wilt hebben.

 

De trainingsbroeken van Reinders

Niks fijners dan op je luie zondag in je trainingsbroek of jogger op de bank te hangen. De trainingsbroeken uit de collectie van Reinders zitten niet alleen maar lekker maar zien er ook nog eens super fashion uit. De broek is gemaakt van polyester en is verkrijgbaar in de kleuren bordeaux rood, donkerblauw of zwart. Ook is de broek voorzien van een stoere bies met het logo van de zusjes verwerkt. Ook de ritsen van de broek zijn voorzien van het logo.  

 

De sweatvesten van Reinders

En bij die fijne chill outfit van de zondag hoort natuurlijk ook een warm en cozy vest of trui. Aan de collectie zijn ook super, toffe sweatvesten toegevoegd die helemaal matchen bij de trainingsbroeken. De sweatvesten zijn van sweatstof en zijn heerlijk zacht. Daarnaast zijn ze dus ook nog eens verkrijgbaar in dezelfde kleuren waardoor jouw outfit helemaal af is. Ook ze voorzien van het Reinders logo.

 

De flairbroeken van Reinders

De broeken met wijde pijpen zijn terug van weggeweest en daar hebben de twee zusjes slim op ingespeeld. De legging is in dit geval gecombineerd met de wijde pijpen waardoor dit item een hele nieuwe fashion look krijgt. Deze legging van Reinders sluit van boven heel mooi aan waardoor je figuur mooi tot uiting komt en van onder dus de wijde pijpen die het een speelse twist geeft. Daarnaast is de broek voorzien van lichte sparkles die deze broek ook geschikt voor een feestelijke look.

 

De knitwear van Reinders

We noemen net al even de sweatvesten maar ook de knitwear van Reinders mag je zeker niet missen. Een knitwear is een trui maar dan wat langer, een oversized trui die je ook als jurkje kunt dragen. Deze items zijn heerlijk om op een koude dag in weg te kruipen. Ze houden je lekker warm en geven je outfit een nonchalante maar toch een stylische  uitstraling.

 

Benieuwd naar de rest van de collectie? Neem dan snel een kijkje!