Site pictogram mycitydeal.nl

Een retro loopauto voor je neefje of nichtje

Retro loopauto

Wanneer je, zoals ik, aan het wachten bent op de geboorte van je nieuwe neefje of nichtje, ga je gekke dingen doen. Echt hoor. Je gaat overal online kijken naar de allerliefste, leukste, schattigste babycadeautjes. Ik doe al een paar weken weinig anders online. Maar toen kwam ik deze retro loopauto tegen. En zo verliefd als ik straks vast en zeker zal zijn op mijn nieuwe neefje of nichtje, werd ik ook op deze retro loopauto. De retro loopauto is zó leuk en mijn neefje of nichtje heeft er ook echt iets aan. Wanneer het kindje namelijk wat ouder is wil het vast graag leren lopen. En vooral niet meer mee in de buggy. Zo’n retro loopauto zorgt ervoor dat het kindje het tempo beter vol kan houden en dat het kindje minder valt onderweg.

Een retro loopauto is ook leuk voor de papa en de mama

De vader en moeder van het kindje vinden de retro loopauto ook vast een erg leuk idee. Het is namelijk een schitterend ontwerp (welk van de ontwerpen je ook kiest) en deze staat vast mooi in een hoekje van de kamer. Tot de tijd daar is dat het kindje gaat leren lopen. Je zult zien dat dat echt een stuk gemakkelijker gaat op zo’n loopauto. Want die kleine beentjes zijn nog lang niet geschikt voor grote stukken lopen, maar op zo’n loopauto gaat dat wel.

Een retro loopauto is een cadeau voor meer generaties

Door zo’n mooie retro loopauto aan te schaffen kun je een traditie beginnen. Deze loopauto’s zijn namelijk oersterk. Ze kunnen echt wel tegen een botsing of wat en kunnen dus gemakkelijk doorgegeven worden aan het volgende kindje in de familie. Zo krijg je straks behalve de vraag wie de familiewieg op zolder heeft staan dezelfde vraag over deze loopauto.

Een retro loopauto, daar loop je graag naast!

Al die loophulpmiddelen voor de kleinsten zijn zo tuttig als maar zijn kan. Het is natuurlijk geen gezicht om naast zo’n roze plastic loopfietsje te lopen. Nee, dan een retro loopauto. Daar loop je vol trots naast. Ondertussen foto’s makend voor de diverse social media sites. En natuurlijk loop je graag een extra rondje met je kindje op de loopauto. Zelfs even vrijwillig de supermarkt door is ineens aantrekkelijk. Want iedereen ziet natuurlijk die schitterende loopauto met jouw allerschattigste kindje erop. Dat soort complimenten hoor je natuurlijk graag. En je kindje? Dat gaat graag met je mee op pad.

Mobiele versie afsluiten