Thuis klusjes doen in mijn vrije tijd

Thuis klusjes doen in mijn vrije tijd

15 mei 2020 Off By mycitydeal.nl

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te klussen en om verbouwingen of aanpassingen te doen aan mijn huis. Zo heb ik zelf mijn keukenkastjes gemaakt en ook mijn eettafel. Het kost even wat werk, tijd en moeite, maar dan heb je ook wel echt wat. Meubels die zelf zijn gemaakt vind ik over het algemeen ook mooier dan die uit een winkel. Dat komt vooral omdat ik de creativiteit en de arbeid erg waardeer en dat ook terug zie in de meubels. De laatste tijd heb ik wat meer vrije tijd dan normaal en dat zorgde ervoor dat ik weer volop aan het klussen ben geslagen. Ik heb besloten om een nieuwe vloer te gaan leggen en om alle kastjes en tafels weer opnieuw te gaan lakken. Daarnaast heb ik ook een paar muren geschilderd en heb ik mijn garage opgeruimd. In dit blog zal ik je wat meer vertellen over hoe dat is verlopen.

Begonnen met de vloer

Al sinds dat ik in mijn huis woon ligt mijn huidige vloer er al in. Ik heb nog nooit mijn vloer vervangen en vond dat het daar wel de hoogste tijd voor was. Ondanks ik nog nooit een vloer heb gelegd, wilde ik het wel zelf gaan proberen. Ik zag op internet ook aanbiedingen van laminaat inclusief leggen, maar ik koos ervoor om alleen een laminaatvloer te kopen. Eerst moest ik nog mijn oude vloer eruit halen en langs de bouwmarkt gaan voor laminaat planken. Nadat ik wat instructies had gelezen, ben ik aan de slag gegaan met het leggen van mijn nieuwe vloer. Dat ging vrij aardig en binnen een paar uur was ik al klaar met het leggen van de vloer. Het was een grote voldoening toen ik zag dat de hele vloer er mooi bij lag. Daarna heb ik gelijk aan mijn meubels weer binnen op hun plek gezet.

Nog wat kleine aanpassingen

Verder heb ik laatst ook nog wat stucwerk aangebracht en heb ik de muren van mijn slaapkamer geschilderd. Ook heb ik een paar lampen vervangen voor led verlichting. Ik kan deze lampen met een afstandsbediening besturen. Daarmee kan ik de lampen veranderen in allerlei soorten kleuren. Dat is een goede investering geweest en het heeft een positief effect op de sfeer in mijn huis.