Vankanties naar Sri Lanka in 2019

Vankanties naar Sri Lanka in 2019

18 juni 2019 Off By mycitydeal.nl

Een rondreis Sri Lanka zal je naar een uniek eiland van bestemming brengen vol boeddhistische kunstvoorwerpen, olifanten, theeplantages en historische tempels. Lokale accommodatie: Alle 4-sterren, en gerund door inheemse families, zodat jij en familie of vrienden op een avontuurlijke vakantie in Sri Lanka een authentieke ervaring krijgen. In Sri Lanka zijn tegenwoordig reeksen van luxe auto’s tot aan minibussen te vinden bestuurd door absoluut gekwalificeerde Engelssprekende chauffeursgidsen. Vele reisorganisaties en inbound touroperators worden absoluut geaccepteerd door het bestuurslichaam van Sri Lanka, samen met de Sri Lankaanse partner van de inkomende touroperators (SLAITO) en de Sri Lankaanse toerismeautoriteiten om een ​​uitstekende service te garanderen.

Een wereld aan ontdekkingen

Bezoek de afgelegen kloosterruïnes van Ritigala, gelegen in een weelderig bos dat zelden wordt bezocht door vakantiegangers. Deze mystieke plek is ongelooflijk mooi en ongerept, met schaduwrijke bossen gevuld met beekjes, poelen en granieten keien en oude elegante stenen paden die leiden naar ruïnes van verschillende meditatieplatforms en ayurvedische ziekenhuizen. Veel internationale locaties zijn gemakkelijker geworden in hun reisadvies voor vakanties in Sri Lanka, omdat de natie snel herstelt van de Paas-aanslagen. Onafhankelijke reizigers kunnen rekenen op Van Verre voor deskundig advies en prettige service.

Schitterende steden

Bezoek de bruisende hoofdstad van Sri Lanka  en verblijf in het historische Galle Face Hotel. Vriendelijke lokale gidsen: voor de meeste mensen is de warme charme van de mensen de beste manier om trips naar Sri Lanka te maken. Lokale gidsen van de meest hoogwaardige reisorganisaties worden gekozen vanwege hun aard, gegevens en enthousiasme en zullen in staat zijn om jullie allen te informeren over het historische verleden van de natie en hun manier van leven.

Onze Sri Lankaanse reis begint met een rondleiding door de beroemde vismarkten van Negombo, die je tegenkomt tijdens een cruise langs de kalme wateren van de jungle omzoomde Gin Oya River. Luisterend naar de rustige geluiden van het grote aantal vogels, zullen we de zonsondergang bekijken voordat we bij een buurtgezin gaan voor een gehost diner aan de oevers van de rivier. Een onvergetelijke ervaring.

Kandy: maak een sightseeingtour door enkele van de noodzakelijke steden van Sri Lanka. Wil je reizen? We hebben mooie resultaten ontdekt buiten Sri Lanka. Veel reisorganisaties hebben tegenwoordig een zorgplicht voor iedereen die rondreist en de gidsen, dus leggen ze een agentschapsbeleid op over de mate van gezondheid die al hun klanten nodig hebben om te proberen je veiligheid en de veiligheid van andere reizigers op excursies te waarborgen.