Verzenddozen kopen doe je bij Vermeij

Verzenddozen kopen doe je bij Vermeij

29 april 2020 Off By mycitydeal.nl

Je hebt vast wel eens een pakketje thuis gekregen, bijvoorbeeld iets van wat je online hebt besteld. Veel mensen weten niet precies waar je de verzenddoos kunt kopen en ik geef je daarom graag een kleine inkijk in deze wereld. Verzenddozen kopen doe ik namelijk altijd bij Vermeij omdat ze daar een enorm groot aanbod hebben. Of je nu op zoek bent naar verhuisdozen of dozen voor het verzenden van wijnflessen, alles is mogelijk. Er is echter een aantal criteria waarop je dient te letten op het moment dat je verzenddozen kopen wil. Zorg ervoor dat je de benodigde afmetingen voor jouw product of artikel in kaart brengt zodat je gericht kunt zoeken. Lees gauw verder en ontdek de verschillende mogelijkheden en criteria! Wist je bijvoorbeeld dat er verschillende diktes in karton bestaan voor de verzending van waardevolle breekbare spullen? 

Verzenddozen kopen voor verschillende producten

Zoals ik al aangaf zijn er veel verschillende soorten dozen te koop. Let goed op dat de doos aansluit bij het product dat je erin wil versturen. Een boek bijvoorbeeld past in een kleine verzenddoos en kan daarom gemakkelijk door de brievenbus worden bezorgd. Zou je dit artikel in een grote doos of box verzenden kan dit niet en dat brengt extra kosten met zich mee. Bij Vermeij vind je een goed overzicht van alle opties zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken. Zo zijn er bijvoorbeeld dozen beschikbaar met een enkele of dubbele golf welke geschikt is voor lichte of juist zwaardere pakketten. Zelf maak ik veel gebruik van de wijndozen omdat ik bij een drankenhandel werk. Deze wijndozen zijn perfect op maat gemaakt voor onze flessen wijn. Dit zorgt er ten eerste voor dat de prijs zo laag mogelijk is en daarbij is dit beter voor het milieu. Er wordt namelijk geen onnodige hoeveelheid karton meegestuurd met de verzending van onze artikelen. Zelf vind ik de geschenkdozen een leuk artikel van Vermeij, omdat deze vrolijk ogen en ze bijna altijd een verassing bevatten. Dit zie je vaak rond de feestdagen en je kunt dit soort dozen dus ook bestellen.

Ga van tevoren goed na wat voor soort product je wil verzenden. Vervolgens kun je nagaan welke dozen geschikt zijn, welke afmetingen de verzenddozen dienen te hebben en hoe stevig ze moeten zijn. Vervolgens kun je de verzenddozen kopen en aan de slag met het verzenden van jouw producten! Ga bij vragen altijd in overleg met de verkopende partij zodat je zeker weet dat er aan jouw wensen kan worden voldaan.