Zoektocht naar een nieuwe telefoon

Zoektocht naar een nieuwe telefoon

20 maart 2020 Off By mycitydeal.nl

Al weken ben ik aan het twijfelen. Welke telefoon ik nou wil aanschaffen. Overal waar je kijkt zie je reclames over nieuwe telefoons. Op de fiets langs de weg, op de televisie, op de radio en zelfs op de krant die we elke dag in de bus krijgen. Ik vind het hartstikke fijn dat er zoveel aanbod is, maar eerlijk gezegd maakt het mij ook een beetje gek. Er is zoveel keuze dat ik het overzicht niet meer heb. Dus ben ik begonnen met een lijstje maken van wensen waar mijn nieuwe telefoon aan moet voldoen. Mijn grootste wens is dat mijn nieuwe telefoon een goede camera heeft. Ik hou er heel erg van om foto’s te maken maar heb niet altijd zin om mijn camera overal mee naar toe te slepen. Vandaar dat het fijn zou zijn als mijn nieuwe telefoon ook een goede camera zou hebben. Dan heb ik altijd een goede camera op zak.

Wensen

Een andere wens voor mijn telefoon is dat het scherm groot en scherp is. Ik zit voor mijn werk namelijk veel in het openbaar vervoer. Wanneer ik hier mijn ochtenduren doorbreng vind ik het fijn om de krant te lezen en dit is prettiger op een groot scherm. Ook kijk ik veel films online wanneer ik mij verveel tijdens de weg naar huis in de trein. Dus het zou fijn zijn als mijn telefoon een groot en scherp scherm zou hebben. Verder zit ik nog vast aan een budget, ik vind een telefoon namelijk een basisbehoefte maar weet ook dat ze nog wel eens stuk kunnen gaan. Vandaar dat ik een telefoon voor een betaalbaar bedrag wil kopen. 

Een einde aan alle twijfel

Tegenwoordig zie ik veel mooie telefoons die een groot scherm hebben. Dan is de thuisknop van het scherm gehaald en is het merendeel van het scherm ook beschikbaar voor de content. Onlangs was ik bezig met huawei telefoons vergelijken toen ik iets moois tegenkwam. Een van hun nieuwe modellen beviel mij heel erg. Ze hebben namelijk goede camera’s, dit had ik toevallig ook gezien in een reclamespotje op social media. Verder is het scherm groot en ook scherp. Dit is dus erg fijn voor als ik in het openbaar vervoer zit naar mijn werk. Na wat nader onderzoek ben ik zeker van plan deze telefoon te gaan kopen, dit model lijkt voor mij op maat gemaakt. Hierna kan ik al het twijfelen stoppen en hoef ik niet meer alle reclames te bekijken om een goede keuze te maken.